Winkelwagen 0

Voorwaarden

Algemene voorwaarde

 

 • Al onze prijzen zijn exclusief verzendkosten.
 • Wij bieden u de mogelijkheid aan om te kiezen tussen verschillende betaalwijzen. Bij afhaling kan u betalen met bankkaart of cash. Indien Arthur & Co de bestelling verzendt, wordt de betaling vooraf gedaan.
 • Eventuele fouten in de facturatie dienen door de klant zo snel mogelijk gemeld te worden aan Arthur & Co, via   mail.   Wij doen er alles aan dit zo snel mogelijk op te lossen.  Onjuistheden in de facturatie ontslaan u als klant niet van enige betaalverplichtingen of andere verplichtingen neergelegd in deze voorwaarden. De factuurdatum wordt in geen geval aangepast.
 • Elke bestelling die verzonden wordt naar een postpunt en wordt op voorhand betaald. 
 • Mits onderling overleg wordt de factuur opgestuurd en heeft u 14 dagen de tijd om de betaling te volbrengen, na factuurdatum. Indien de betaling niet volbracht is, wordt er een herinnering verstuurd alsook een extra kost aangerekend. 
 1. Retour/omruilen:                                                                                                           Gepersonaliseerde artikelen aangekocht via de webwinkel van Arthur & Co kunnen niet geruild worden. Dit doordat alle artikelen gepersonaliseerd zijn en op maat van de klant gemaakt worden.     De must-haves, haarbandjes, strikjes kunnen wel geruild worden, mits terugzending in originele verpakking. Wanneer u graag een artikel terugzend, dan gebeurt dit in een verpakking met track & trace code via bpost.
 2. Klachten
  Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto's.
  Indien er zich typfouten voordoen ( materiële vergissingen, misslagen), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.
  Kleuren op de foto's kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.
  Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval. 
  Ruilingen op basis van kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden. Arthur & Co werkt samen met verschillende leveranciers, indien er een bestelling geplaatst wordt op vraag van de klant en er is een kleurafwijking of er is een verkeerd model gekozen in de catalogus, kan Arthur & Co hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden. 
  Indien u twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kan u ons altijd contacteren voor meer info.Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen.Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken.
 3. We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele letsels aangebracht door onze producten.
 4. Garantie
 5. Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.
 6. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voorvermelde garantiestelsel.
 7. Privacy
  De gegevens van onze klanten.
  Deze worden niet aan derden doorgegeven. 
 8. Eigendomsrecht
  Geen enkel gegevens of foto's van onze site mogen gekopieërd of gebruikt worden zonder
   onze uitdrukkelijke toestemming.
 9. Verzendkosten                                                                                                                                   Wij verzenden wereldwijd met B-post. Bent u niet woonachtig in België, gelieve ons te contacteren om het juiste bedrag van de verzendingskosten te weten. Arthur & Co kan niet verantwoordelijk geacht worden voor eventuele beschadiging, diefstal of verkies van goederen tijdens de verzendig van B-Post. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken en zo bij u te laten bezorgen.